Verzorgingen

DELUXE  HYDRAPEELFACIAL INCL MICRONEEDLING
DELUXE  HYDRAPEELFACIAL INCL MICRONEEDLING

DELUXE  HYDRAPEELFACIAL INCL MICRONEEDLING

€ 150 (1u20min )

HydraPeelFacial is dé topbehandeling van het moment! Het resultaat, zelfs na 1 behandeling al, is echt indrukwekkend.

Diepe reiniging, peeling, hydratatie, anti aging en een boost voor je huid in 1 enkele behandeling!

 

HydraPeelFacial zuivert je huid zo sterk, dat de producten die je nadien gebruikt veel beter in de huid kunnen indringen en zo optimaal kunnen werken. Combineer het met een Maria Galland behandeling en de huidverbeterende werking van de Maria Galland  producten worden vele malen versterkt.

HydraPeelFacial  is een pijnloze , snelle verzorging met direct resultaat. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid.

 

HydraPeelFacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling. Zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. Er is geen 'beschadiging' van de huid.

De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. Het is voor elke leeftijd en elk huidtype geschikt.

 

Al na de eerste behandeling merk je het verschil! Het glowing skin effect is instant en blijft ongeveer 1 maand zichtbaar.

Tip: jouw huid vernieuwt elke 30 dagen, dus wij raden aan om maandelijks langs te komen voor een behandeling. Telkens een Hydrafacial behandeling of afwisselend met een huidverbeterende Maria Galland behandeling.

Ook ideaal voor mannen!

Snel, effectief en onmiddellijk resultaat.

 

Glowing Skin in 3 stappen

1. Reiniging en Peeling

Dode huidcellen worden verwijdert. We peelen de huid met glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur zorgt voor structuurverbetering van de huid. Poriën worden fijner, rimpels worden vager. Salicylzuur zorgt ervoor dat de talg in de poriën gaat verweken zodat we die in de volgende stap makkelijker kunnen verwijderen.

 

2. Extracties en Hydratatie

Extreem diepe reiniging van de huid. Alle onzuiverheden worden uit de poriën verwijderd: zwarte puntjes, talg, make-up resten, vuil,... Het resultaat kan je na de behandeling met je eigen ogen bewonderen, want alles wordt opgevangen in een fles!

 

3. MicroNeedling 

Als laatste stap gaan we de huid voeden met een cocktail van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. Hiermee zorgen we voor hydratatie, anti aging werking en bescherming voor invloeden van buitenaf.

 

HydraPeelFacial is ideaal bij:

pigmentvlekken

rimpels

droge huid

verwijde poriën

onzuivere huid

acné

zwarte en witte puntjes

UV-schade

doffe teint

 

Maak een afspraak

SIGNATURE HYDRAPEELFACIAL
SIGNATURE HYDRAPEELFACIAL

SIGNATURE HYDRAPEELFACIAL

€ 120 (60 min)

SIGNATURE HYDRAPEELFACIAL Perfect voor een eerste kennismaking met HydraPeelFacial.

Voor welke huidtypes gebruik je Hydrafacial? Wij hebben geen type! Hydrafacial richt zich op alle huidproblemen.

fijne lijntjes + rimpels

elasticiteit + stevigheid

egale teint + jeugdigheid

huidtextuur

bruine vlekken

olie + verstopte huid

grote poriën

HydraPeelFacial is dé topbehandeling van het moment! Het resultaat, zelfs na 1 behandeling al, is echt indrukwekkend.Diepe reiniging, peeling, hydratatie, anti aging en een boost voor je huid in 1 enkele behandeling! HydraFacial peelt de huid met serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen week maken en onzuiverheden verwijderen. Men ziet een gladdere, zuivere huid. Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling waarbij zowel de opperhuid als de lederhuid een infuus krijgen met een cocktail van vitamines en andere antioxidanten. Daarna kan nog een vitamine C serum worden toegepast dat beantwoordt aan de specifieke noden van de huid. Al na de eerste behandeling merk je het verschil! Het glowing skin effect is instant en blijft ongeveer 1 maand zichtbaar.

Tip: jouw huid vernieuwt elke 30 dagen, dus wij raden aan om maandelijks langs te komen voor een behandeling. Telkens een Hydrafacial behandeling of afwisselend met een huidverbeterende Maria Galland behandeling.Ook ideaal voor mannen!Snel, effectief en onmiddellijk resultaat.

Maak een afspraak

Soin NUTRI'VITAL
Soin NUTRI'VITAL

Soin NUTRI'VITAL

€ 95 (60 min)

Deze zalige en luxueuze behandeling hult de droge tot zeer droge huid in een perfecte, comfortabele verzorging.De combinatie van de NUTRI'VITAL-producten met de bekende Essentiële Maria Galland Massage voedt, revitaliseert en biedt comfort; de huid wordt weer zacht, fluweelachtig en straalt van schoonheid.Ons professionele behandeling is een voluptueuze 60 minuten behandeling die de droge tot zeer droge huid in een absoluut voedend comfort hult. Onze producten, waaronder de iconische N° 5 Crème, worden gecombineerd met onze speciale Maria Galland Essential Massage.

Onze belofte? De huid is gevoed, uitgerust en gerevitaliseerd en wordt soepel, fluweelzacht en stralend mooi. 

Maak een afspraak

Soin Méthode Mosaïque Modelante
Soin Méthode Mosaïque Modelante

Soin Méthode Mosaïque Modelante

€ 140 (90 min)

Deze behandelingsklassieker van Maria Galland is een behandeling op maat: onder het zelfverwarmende masker worden centimeter per centimeter innovatieve werkstoffen ingezet, telkens afgestemd op de specifieke behoeften van de huid. Tegelijkertijd brengen de weldadige handen en de zachte aanrakingen van de schoonheidsspecialist het lichaam, de geest en de ziel in balans.

Maak een afspraak

RITUEL SUBLIME JEUNESSE MILLE
RITUEL SUBLIME JEUNESSE MILLE

RITUEL SUBLIME JEUNESSE MILLE

€ 135 (75 min)

De meest complete en ultieme anti-aging ervaring.De kracht van goud in een ultiem ritueel.De huidverzorging van MILLE is speciaal ontwikkeld om de schoonheid van de huid te verbeteren en is gericht op vrouwen vanaf 30 jaar. MILLE biedt een reeks zintuiglijke texturen om te voldoen aan alle huidbehoeften. 

Dit is een echte, zintuiglijke ervaring die verder gaat dan een behandeling: een ervaring die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken voor momenten van tijdloze ontspanning. De buitengewone werkstoffen werken in synergie om de huid een compleet effect te bieden op de tekenen van veroudering: hydratatie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels.In het hart bevindt zich 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die actieve stoffen in het TOP-C MG-complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn. In combinatie met een complete massage voor gelaat, hals en décolleté, biedt het ware momenten van ontspanning voor lichaam en geest.

WITTE TRUFFEL Hydrateert intensief, strijkt glad en brengt de huid weer in balans.

ANTI-AGING PEPTIDEN Verzacht rimpels en verbeteren de elasticiteit van de huid.

24-KARAATS GOUD Stimuleert de energie van de huid en zorgt voor een stralende huid.

CELACTIVATOR Vermindert zichtbare tekenen van veroudering, herstructureert de huid en ondersteunt haar jeugdigheid.

Aan het einde van het ritueel is de huid subliem en onthult ze een nieuwe jeugdigheid.

Maak een afspraak

Lifting Absolute Jeunesse
Lifting Absolute Jeunesse

Lifting Absolute Jeunesse

€ 110 (75 min)

Een zeer effectieve 100% manuele liftbehandeling gericht op de belangerijkste zones: voorhoofd , oogzone, gezichtconturen, hals, bovenlichaam (decolleté en bovenarmen).  

Maak een afspraak

Soin Lumin’Eclat
Soin Lumin’Eclat

Soin Lumin’Eclat

€ 120 (60 min)

Om ervoor te zorgen dat de huid het tempo van leven kan bijhouden stellen wij u deze behandeling voor. Een nieuwe, unieke methode voor schoonheidsverzorging met een exclusieve behandeling, innovatieve werkstoffen en efficiënte lifestyle-tips, geeft een vermoeide huid direct weer glans, verzacht de eerste lijntjes en rimpeltjes en zorgt voor een fris aanzien.  

Maak een afspraak

Soin D-tox
Soin D-tox

Soin D-tox

€ 95 (50 min)

IN SLECHTS 50MINUTEN

100% PURE GLOW

BEHANDELING:

Maria Galland Paris creëerde een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten in slechts 50 minuten.Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

De huid lijkt stralender: 100%

Onvolkomenheden lijken verminderd: 100%

De huid voelt zuiverder: 100%

De huid voelt ontgift: 100%

Maak een afspraak

Soin Homme Galland
Soin Heren  Galland

Soin Heren Galland

€ 85 (60 min)

De behandeling voor de mannenhuid, geeft extra power en een uitstekende verzorging. Langzame en krachtige massagegrepen om spanningen los te maken. Een bijzondere ervaring qua verzorging en geur voor een aantrekkelijke en frisse uitstraling.

Maak een afspraak

Mini gelaatsverzorging met epilatie wenkbrauwen
Mini gelaatsverzorging met epilatie wenkbrauwen

Mini gelaatsverzorging met epilatie wenkbrauwen

€ 70 (40 min)

Een ideale verzorging voor klanten met weinig tijd en een dorstige huid! Een hydratatiekick waardoor de huid er fris en vitaal uitziet!

Maak een afspraak

Soin Activ Age
Soin Méthode Mosaïque Modelante

Soin Activ Age

€ 125 (75 min)

Steun vrouwen in de 50 bij hun nieuwe uitdagingen. Lichaam en huid veranderen door de menopauze. Geniet van het comfortabele gevoel van een goed gevoede huid door deze opvullende gelaatsverzorging.Deze gelaatsverzorging is speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van de rijpe huid met manuale massage technieken voor zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling.Activeert je schoonheid.

Maak een afspraak

SOIN HYDRA’GLOBAL
SOIN HYDRA’GLOBAL

SOIN HYDRA’GLOBAL

€ 97 (60min)

De nieuwe kunst van het reinigen en hydratatie laat de huid weer ademen. Het diepe, reinigende effect van de nieuwe behandeling SOIN Hydra GLOBAL is direct zichtbaar. De teint straalt meer en heeft een frisse en gezonde glans. Huid voelt gezuiverd aan en voelt aan alsof ze ontgift is.Maria Galland Paris creëerde een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten in slechts 60min.Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.Deze nieuwe behandeling zorgt voor een hydratatieboost, een kick van frisheid en directe energie.DROOGTERIMPELS lijken verminderd.De huid heeft NIEUWE ENERGIE en UITSTRALING.De huid ziet er VOLLER en FRISSER uit, de huid is STRALEND.

Maak een afspraak

MicroNeedling
MicroNeedling GELAAT GEDEELTELIJK (voorhoofd, mondzone, wangen)

MicroNeedling GELAAT GEDEELTELIJK (voorhoofd, mondzone, wangen)

€ 135 (60 min )

Microneedling is een behandeling waar met een pen bestaande uit vibrerende fijne naaldjes een serum in de huid wordt aangebracht. Hierdoor zal de collageenproductie gestimuleerd worden en de elasticiteit van de huid neemt toe. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden en daardoor ook zeer geschikt voor de dunne, gevoelige huiden. 

 

MICRONEEDLING IS EEN GOEDE BEHANDELING VOOR:

Fijne lijntjes en rimpels  

Acne 

Acne-littekens      

Alle andere littekens 

Grove huidstructuur/vergrootte poriën 

Zonbeschadiging

Pigment problemen   

Striae/zwangerschapstriemen

 

WELK EFFECT MERK IK NA DE BEHANDELING?

Na verloop van tijd zult u merken dat de huid steviger en gladder wordt. Dit komt omdat de celdeling een boost krijgt. Rimpels en littekens zullen geleidelijk verminderen. Oude cellen verdwijnen waardoor de bovenste huidlaag weer zijn normale dikte terugkrijgt. U krijgt uw egale en stralende huid weer terug! Doordat bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, merkt u dat de huid na enkele behandeling steviger en gladder wordt. Reliëf door acne-littekens en rimpels verminderd geleidelijk. De celdeling krijgt daarnaast een enorme boost. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun, zoals deze hoort te zijn. Daardoor hebben verstoppingen (comedonen) minder kans. Microneedling heeft dus ook een zuiverend effect. Overmatig pigment (zonnevlekken, ouderdomsvlekken of andere hyperpigmentaties) dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt, waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen. Uw huidteint wordt egaler en stralender. 

 

Na een kuur van 3 tot 5 sessies en dit om de 4weken bereikt men het beste resultaat. Hoelang dit resultaat blijft is afhankelijk van het type huid. Uit ervaring weten we dat 2 maal een onderhoudsbeurt per jaar aan te raden is om er voor te zorgen dat u het hele jaar door kunt genieten van een stralende elastische gezonde huid.

 

Maak een afspraak

Microneedling
Microneedling

Microneedling

€ 150 (1u15 minuten )

Microneedling is een behandeling waar met een pen bestaande uit vibrerende fijne naaldjes een serum in de huid wordt aangebracht. Hierdoor zal de collageenproductie gestimuleerd worden en de elasticiteit van de huid neemt toe. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden en daardoor ook zeer geschikt voor de dunne, gevoelige huiden. 

 

MICRONEEDLING IS EEN GOEDE BEHANDELING VOOR:

Fijne lijntjes en rimpels  

Acne 

Acne-littekens      

Alle andere littekens 

Grove huidstructuur/vergrootte poriën 

Zonbeschadiging

Pigment problemen   

Striae/zwangerschapstriemen

 

WELK EFFECT MERK IK NA DE BEHANDELING?

Na verloop van tijd zult u merken dat de huid steviger en gladder wordt. Dit komt omdat de celdeling een boost krijgt. Rimpels en littekens zullen geleidelijk verminderen. Oude cellen verdwijnen waardoor de bovenste huidlaag weer zijn normale dikte terugkrijgt. U krijgt uw egale en stralende huid weer terug! Doordat bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, merkt u dat de huid na enkele behandeling steviger en gladder wordt. Reliëf door acne-littekens en rimpels verminderd geleidelijk. De celdeling krijgt daarnaast een enorme boost. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun, zoals deze hoort te zijn. Daardoor hebben verstoppingen (comedonen) minder kans. Microneedling heeft dus ook een zuiverend effect. Overmatig pigment (zonnevlekken, ouderdomsvlekken of andere hyperpigmentaties) dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt, waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen. Uw huidteint wordt egaler en stralender. 

 

Na een kuur van 3 tot 5 sessies en dit om de 4weken bereikt men het beste resultaat. Hoelang dit resultaat blijft is afhankelijk van het type huid. Uit ervaring weten we dat 2 maal een onderhoudsbeurt per jaar aan te raden is om er voor te zorgen dat u het hele jaar door kunt genieten van een stralende elastische gezonde huid.

 

 

Maak een afspraak